Palun oota, koostame just Sulle parimaid pakkumisi!
Kliki, et näha rohkem tooteid
Ühtegi toodet ei leitud.
Lisa veel 30,00 € ja transport on tasuta!

MF-tindiprinter/fotoprinter Epson EcoTank L8050

Viide:
8715946702919
Hind: 299,95 € (KM-ga)
Kogus
Lisa veel 30,00 € ja transport on tasuta!
Love0
Kirjeldus

Sisseehitatud ette suunatud tindimahutisüsteem võimaldab säästlikku fotode printimist. Suure mahutavusega tindimahuti, mis kasutab 70 ml tindipudeleid, võimaldab vahetustindipudelite komplektiga printida kuni 2100 kvaliteetset 10 × 15 cm värvifotot. Üksikute tindipudelite täitmine on kiire ja lihtne tänu lukukonstruktsiooniga pudelitele, millel on tilkumisvabad otsakud.

Printides selle EcoTankiga, mis tagab madalad kulud ühe lehe kohta, säästate alati. Tänu Heat-Free Micro Piezo prindipea tehnoloogiale on EcoTanki energiatarbimine madal, mis tähendab säästmist energiakuludelt. EcoTankil on ka suured tindimahutid, mida saate täita soodsate tindipudelitega. Kompaktse disainiga L8050 mahub kerge vaevaga peaaegu kõikjale.

See mudel on ideaalne, kui soovite printida madala fotokuluga kvaliteetseid fotosid suurtes kogustes. L8050 pakub ka usaldusväärset juhtmeta fotode printimist ning trükkimist PCV-st ID-kaartidele, CD-dele ja DVD-dele. Vältige tööseisakuid kergesti ligipääsetava ja vahetatava hoolduskarbi ning paberivõtu rulliga. Standardse 1 aastase või 50 000 leheküljelise garantiiga L8050 tagab meelerahu, et saaksite keskenduda suurepäraste fotode jäädvustamisele.

L8050 abil on lihtne printida mobiiltelefonidest, tahvelarvutitest ja sülearvutitest. Wi-Fi ja Wi-Fi Directi kaudu saate printimiseks saata dokumente nutiseadmetest rakendusega Epson Smart Panel.

HOIATUS:

Toote pakendil võib esineda minimaalset tahmakahju!

Toote üksikasjad
8715946702919
Saadavus kaupluses
Kaupluses on toodet rohkem kui 25tk
Kaupluses on toodet vähem kui 25tk
Kaupluses on toodet vähem kui 10tk
Toode on kaupluses välja müüdud
Tallinn Mustamäe
Tallinn Marja
Tallinn Kopli
Tallinn Lasnamäe
Tabasalu
Pärnu
Rakvere
Haapsalu
Tartu Zeppelin
Tartu Annelinn
Jõgeva
Viljandi
Võru
Kuressaare Euromarket
Kuressaare
Orissaare
Kärdla
Rapla
Narva
Jõhvi
Sillamäe
Paide

Seaded

Menu

Sa ei ole veel kasutaja?

Liitu siin