Palun oota, koostame just Sulle parimaid pakkumisi!
Kliki, et näha rohkem tooteid
Ühtegi toodet ei leitud.
Lisa veel 30,00 € ja transport on tasuta!

Graafikalaud Wacom Intuos Pro L

Viide:
4949268620055
Hind: 379,95 € (KM-ga)
Kogus
Lisa veel 30,00 € ja transport on tasuta!
Love0
Kirjeldus

Wacom Intuos Pro on graafikalaud, mis on mõeldud spetsialistidele, kes töötavad loovas valdkonnas, nagu graafiline disain, illustratsioonid, animatsioonid, fototöötlus ja muud sarnased valdkonnad. Graafikalaua eriliseks omaduseks on tundlikkus ja täpsus, mis annab võimaluse luua kõrgekvaliteedilisi digitaalseid kunstiteoseid ja disainilahendusi.

Tabletil on mitmepuute tugi ja pööratav puutepliiats, mis reageerib tundlikult ja täpselt 8192 erinevale surveastmele. Pliiatsi kallutamise ja pööramise funktsioon võimaldab loovutada peenemaid detaile ja täpsemaid joonistusi, mis tunduvad peaaegu nagu päris paberil tehtud. Samuti on tableti pliiatsi varrukalöögi tugi, mis vähendab ootamatuid joonistusliigutusi.

Intuos Pro'l on mitu programmeeritavat nuppu, mida saab programmeerida vastavalt kasutaja vajadustele. See võimaldab kasutajal kiiresti vahetada tööriistu ja funktsioone, ilma et peaks tööd katkestama. Tabletil on ka mitu puutekihti, mis võimaldavad kasutajal kohandada puutetundlikkuse tundlikkust vastavalt nende enda vajadustele.

Lisaks on Intuos Pro'l ka sisseehitatud traadita ühendus, mis võimaldab kasutajal lihtsalt ühendada tableti oma arvutiga või mobiilseadmega Bluetoothi kaudu. Tableti aktiivne tööala on 311 x 216 mm, mis annab piisavalt ruumi loominguliseks tööks. Intuos Pro komplekti kuulub ka Wacom Pro Pen 2, USB-kaabel, kiirjuhend ja Wacom Pro Pen 2 kandekott.

Intuos Pro on suurepärane valik professionaalsetele kunstnikele ja disaineritele, kes otsivad kvaliteetset graafikatabletti, mis vastab nende kõrgetele standarditele ning pakub tundlikkust, täpsust ja mitmekülgsust.

HOIATUS:

Toote pakendil võib esineda minimaalset tahmakahju!

Toote üksikasjad
4949268620055
Saadavus kaupluses
Kaupluses on toodet rohkem kui 25tk
Kaupluses on toodet vähem kui 25tk
Kaupluses on toodet vähem kui 10tk
Toode on kaupluses välja müüdud
Tallinn Mustamäe
Tallinn Marja
Tallinn Kopli
Tallinn Lasnamäe
Tabasalu
Pärnu
Rakvere
Haapsalu
Tartu Zeppelin
Tartu Annelinn
Jõgeva
Viljandi
Võru
Kuressaare Euromarket
Kuressaare
Orissaare
Kärdla
Rapla
Narva
Jõhvi
Sillamäe
Paide

Seaded

Menu

Sa ei ole veel kasutaja?

Liitu siin