Šokolaadipudingu segu, Dr. Oetker 3x44.5g
Šokolaadipudingu segu. Koostisosad: Tärklis, 16% rasvasisaldusega kakaopulber, sool, lõhna- ja maitseained. Rainforest Alliance'i sertifitseeritud kakao. Toitumisalane teave 100g/100ml kohta. Energiat 398kJ/ 94kcal; Rasvad 1,5g, millest küllastunud rasvhapped 0,9g; Süsivesikud 17g, millest küllastunud suhkrud 11g; Kiudained 0g; Valk 3,2g; Sool 0,12g. Valmistamine: Šokolaadipudingipulber 500 ml piima kohta (4 portsjonit). 1. Sega pulber 2 kuhjaga supilusikatäie (40 g) suhkruga. Lisa järk-järgult vähemalt 6 supilusikatäit külma piima, kuni segu on ühtlane. 2. Lase ülejäänud piim keema tõusta, tõsta tulelt ja lisa vispliga segatud pulber. 3. Keeda pudingut vähemalt 1 minut pidevalt segades. Vala puding loputatud kaussi või külma nõusse ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi. Näpunäide: Aseta pudingu kuumale pinnale toidukile, et vältida naha teket. Hoida kuivas ja jahedas. Parim enne: vt pakendilt.