Šokolaadipudingu segu, Dr. Oetker 3x50g
Šokolaadipudingu segu. Koostisosad: tärklis, 26% rasvavähendatud kakaopulber, 9,0% šokolaad (suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator (letsitiinid (SOJA))), tarretav aine (karrageen), sool, suhkur, lõhna- ja maitseained, stabilisaator (dinaatriumfosfaat). Toitumisalane teave 100g/100ml kohta. Energiat 431kJ/ 102kcal; Rasvad 1,8g, millest küllastunud rasvhapped 1,1g; Süsivesikud 18g, millest küllastunud suhkrud 13g; Kiudained 0,9g; Valk 3,3g; Sool 0,14g. Valmistamine: Šokolaadipudingipulber 500 ml piima kohta (4 portsjonit). 1. Sega pulber 2-3 kuhjaga supilusikatäie (50 g) suhkruga. Lisa järk-järgult vähemalt 6 supilusikatäit külma piima, kuni segu on ühtlane. 2. Lase ülejäänud piim keema tõusta, tõsta tulelt ja lisa vispliga segatud pulber. 3. Keeda pudingut vähemalt 1 minut pidevalt segades. Vala puding loputatud kaussi või külma nõusse ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi. Näpunäide: Aseta pudingu kuumale pinnale toidukile, et vältida naha teket. Hoida kuivas ja jahedas. Parim enne: vt pakendilt.