Palun oota, koostame just Sulle parimaid pakkumisi!
Click for more products.
No produts were found.
Spend €30.00 more and get Free Shipping!

IQITFREEDELIVERYCOUNT - module, you can put own text in configuration

Kaasaskantav kõlar JBL Charge 5,WiFi must

Reference:
6925281953637
Price: €149.95 (tax incl.)
Out-of-Stock
Quantity
Notify me when available
Spend €30.00 more and get Free Shipping!

IQITFREEDELIVERYCOUNT - module, you can put own text in configuration

Love0
Description

Ühenda kõlariga juhtmevabalt kuni 2 nutiseadet ning mängi lugusid kordamööda koos sõpradega. Kõlaril on Bluetooth 5.3 tehnoloogia ja WiFi ühendusvõimalus.

14100 mAh akupank ja USB-C. Sisseehitatud liitiumioonaku võimaldab mängida muusikat kuni 20 tundi ning laadida samal ajal nutitelefoni või tahvelarvutit akut läbi USB-C liidese.

Sisseehitatud Wi-Fi koos AirPlay, Alexa Multi-Room Music, sisseehitatud Chromecast ja Spotify Connect funktsioonidega - kuula kõike muusikat, mida armastad. JBL Charge 5 Wi-Fi pakub sujuva avatud voogedastuse ökosüsteemi lihtsust ja paindlikkust, toetades laia valikut teenuseid. Voogedasta muusikat läbi AirPlay, Alexa Multi-Room Music, sisseehitatud Chromecast ja Spotify Connect. Naudi kõiki oma lemmik audio sisu, Interneti-raadiot ja podcaste.

JBL Charge 5 Wi-Fi enesereguleeruv funktsioon tuvastab kõlari asukoha kahe sisseehitatud mikrofoni abil, optimeerides helikvaliteeti, et pakkuda parimat võimalikku kuulamiskogemust sõltumata sellest, kus kõlar asub - toas või vabas õhus.

IP67 veekindlus. Ära muretse vihma ega niiskuse pärast. Charge 5 kõlari võib isegi vette sukeldada. JBL One Rakendus - kohanda ekvalaiserit ja kontrolli kõiki oma ühilduvaid JBL Wi-Fi kõlareid. JBL One rakendus aitab sul hõlpsasti seadistada Charge 5 Wi-Fi kõlari, isikupärastada seadeid ja sirvida integreeritud muusikateenuseid, et leida oma uus lemmiklugu.


Öko-sõbralikud taaskasutatud materjalid ja pakend - tee oma kuulamiskogemus natuke rohelisemaks. JBL Charge 5 Wi-Fi kõlar kasutab taaskasutatud plastikut ja kõlari võre jaoks taaskasutatud kangast. Lisaks on see pakendatud öko-sõbralikku, FSC-sertifikaadiga paberist pakendisse, mis on trükitud sojatindiga.

HOIATUS:

Toote pakendil võib esineda minimaalset tahmakahju!

Product Details
6925281953637
Availability in stores
There are more than 25 products in the store
There are less than 25 products in the store
There are less than 10 products in the store
The product is sold out
Tallinn Mustamäe
Tallinn Marja
Tallinn Kopli
Tallinn Lasnamäe
Tabasalu
Pärnu
Rakvere
Haapsalu
Tartu Zeppelin
Tartu Annelinn
Jõgeva
Viljandi
Võru
Kuressaare Euromarket
Kuressaare
Orissaare
Kärdla
Rapla
Narva
Jõhvi
Sillamäe
Paide

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in