Palun oota, koostame just Sulle parimaid pakkumisi!
Kliki, et näha rohkem tooteid
Ühtegi toodet ei leitud.
Lisa veel 30,00 € ja transport on tasuta!

Näokreem Edelweiss, The Body Shop, siluv 50ml

Viide:
5028197179649
Hind: 5,95 € (KM-ga)
(119,00 €/l)
Kogus
Lisa veel 30,00 € ja transport on tasuta!
Love4
Kirjeldus

Valmistatud 96% looduslikest koostisosadest. Sobib kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule nahale. Kulub vaid väike kogus kreemi, et pehmendada peened jooned ja jätta nahale 48 tunniks niisutatud tunne. Õhuga vahustatud tekstuuriga kerge, kiiresti imenduv, mittekleepuv igapäevane kreem sobib ka tundlikule nahale, aidates vähendada väsimuse märke ning jättes naha säravamaks ja värskemaks.
Kreem on rikastaud kahekordse edelweiss lille kontsentratsiooniga, mis on looduslikult (ja üsna ainulaadselt) rikastatud leontopodhappega, mis on tuntud oma antioksüdantsete omaduste poolest. Väike edelweissi taim nii tugev ja võimas, et selle ekstraktil on 43% rohkem antioksüdante kui retinoolil. Lisaks on kreem  rikastatud hüaluroonhappega, mis aitab säilitada niiskust ja naha loomuliku niiskusbarjääri.
Dermatoloogiliselt testitud.

Koostisosad:

Vesi, glütseriin, alkoholiga denatureeritud, hüdrogeenitud etüülheksüülolivaat, alumiiniumtärklise oktenüülsuktsinaat, heptüülundetsülenaat, limnanthes alba seemneõli/ limnanthes alba (meadowfoam) seemneõli, ammooniumdimetüülfoküüleetool, ammooniumdimetüültakrüülakrüül/ , tsetüülalkohol, naatriumhüdroksiid, salitsüülhape, polüglütserüül-3-distearaat, kofeiin, tokoferool, parfüüm/lõhnaaine, akrülaadid/C10-30 alküülakrülaadi ristpolümeer, glükonaatnaatrium, adenosiin, Leontopodium alpinum Flower, oleelloial, lilleõis/Leontopodium alpinum Seemneõli, glütserüülstearaattsitraat, sidrunhape, limoneen, bensüülalkohol, Leontopodium alpinum kallusekultuuri ekstrakt, ksantaankummi.

Toote üksikasjad
5028197179649
Saadavus kaupluses
Kaupluses on toodet rohkem kui 25tk
Kaupluses on toodet vähem kui 25tk
Kaupluses on toodet vähem kui 10tk
Toode on kaupluses välja müüdud
Tallinn Mustamäe
Tallinn Marja
Tallinn Kopli
Tallinn Lasnamäe
Tabasalu
Pärnu
Rakvere
Haapsalu
Tartu Zeppelin
Tartu Annelinn
Jõgeva
Viljandi
Võru
Kuressaare Euromarket
Kuressaare
Orissaare
Kärdla
Rapla
Narva
Jõhvi
Kohtla-Järve
Sillamäe
Paide

Seaded

Menu

Sa ei ole veel kasutaja?

Liitu siin