Palun oota, koostame just Sulle parimaid pakkumisi!
Click for more products.
No produts were found.
Spend €30.00 more and get Free Shipping!

IQITFREEDELIVERYCOUNT - module, you can put own text in configuration

Kinkekomplekt Dead Sea, Najel, nahahoolduseks

Brand:
Online only
Reference:
3760061220386
Price: €24.95 (tax incl.)
Out-of-Stock
Quantity
Notify me when available
Spend €30.00 more and get Free Shipping!

IQITFREEDELIVERYCOUNT - module, you can put own text in configuration

Love2
Description

Avastage selles Najeli komplektis kõik Surnumere eelised, et taastada nahk ja lisada sellele mineraalaineid.
 
See kinkekarp sisaldab:
1 Aleppo seep Surnumere mudaga 3,5 oz
1 Surnumere vesi Cosmos Natural sertifitseeritud 6,7 fl.oz
1 Surnumere soolad Cosmos Natural sertifitseeritud 6,3 oz
1 Surnumere muda Cosmos Natural sertifitseeritud 10,6 oz
Kasutamine:
Aleppo seep Surnumere mudaga
Seda Aleppo seepi soovitatakse kasutada näol ja kaelal ning see sobib kõikidele nahatüüpidele. Nautige Surnumere muda ja Aleppo seebi kasulikke omadusi õrnaks, mineraliseerivaks koorimiseks. Kasutada üks või kaks korda nädalas. Enne veega loputamist masseerige õrnalt ringjate liigutustega nägu ja kaela, vältides silmaümbrust.
Surnumere vesi Cosmos Natural
Najel Surnumere vett kasutatakse puhtana või lahjendatuna. N.B. loputage pärast iga pealekandmist.
Enne dušši või vanni kandke nahale Surnumere vett: hõõruge nahka 2–3 minutit, seejärel loputage sooja veega. Vältige kokkupuudet silmade ja tundlike kehaosadega.
Kasutamiseks juustele segage paar tilka kontsentreeritud vett tavalise šampooniga, et ravida ja leevendada peanahka. Piisab paarist tilgast segamiseks šampooniga. Parimate tulemuste saavutamiseks kandke segu pähe, masseerige ja jätke 2 kuni 3 minutiks juustesse. Seejärel loputage hoolikalt et eemaldada juustest kõik soolajäägid.
Surnumere vett saab kasutada ka kehakoorijana: katke nahale Surnumere vett ja kasutage massaažiks kinnast. Teie nahk on sügavalt kooritud ja mineraliseeritud.
Lõpuks võite lõõgastava ja taastava vanni jaoks segada ka 6,7 ​​fl.oz Surnumere vett oma vanniveega.
N.B. loputage kindlasti pärast kasutamist.
Surnumeresoolad Cosmos Natural
Kasutage kuumas vannis lahjendatud Surnumere soola. See puhastab naha poorid ja eemaldab toksiinid ja surnud rakud. Lõõgastava vanni või jalavanni jaoks segage vanni kuumas vees 3,5 untsi soola. Loputage 15 minuti pärast. Lõpuks niisutage nahka taimeõli, kehapiima või kreemiga.
Dead Sea Mud Cosmos Natural
 
Najel Surnumere muda on soovitatav kasutada näol ja kaelal. Seda võib kasutada ka juustel.
Näomaski puhul kandke see ühtlaselt näole, jätke kuni 20 minutiks (kohandage aeg vastavalt teie nahatüübile), seejärel loputage hoolikalt.
Surnumere muda parandab kehal naha välimust, toniseerib ja pehmendab seda. Kandke muda kogu kehale ja järgige samu ettevaatusabinõusid nagu näomaski puhul. Lõpuks kandke naha toitmiseks kehapiima või taimeõli.
Kasutades juuksemaskina puhastab ja tasakaalustab peanahka, muutes selle vähem rasvaseks. Kanna muda peanahale ja juustele ning masseeri õrnalt sõrmeotstega. Jätke 5-10 minutiks, seejärel loputage ainult sooja veega - ei seepi ega šampooni.
Kasulik näpunäide: Surnumere muda võib kattekihina kasutada ka valulike liigeste leevendamiseks. Soojendage muda basseinis ja kandke see valulike liigeste ümber. Katke töödeldud ala tsellofaani kilega, et hoida seda soojas, seejärel loputage 20 minuti pärast.
 

Koostis:

Aleppo seep Surnumere mudaga: NAATRIUMOLIVAAT, AQUA (VESI), NAATRIUMLAURELAAT, GLÜTSERIIN, SURNUMERE MUDA, NAATRIUMKLORIID, NAATRIUMHÜDROKSIID. Valmistatud Süürias Aleppos

Surnumere vesi Cosmos Natural: SURNUMEREVESI 100% looduslik päritolu. Cosmos Natural on sertifitseeritud Ecocert Greenlife'i poolt vastavalt Cosmos Standardile, mis on saadaval aadressil http://cosmos.ecocert.com Valmistatud Jordaanias

Surnumeresoolad Cosmos Natural: Surnumeresool 100% looduslik päritolu. Cosmos Natural on sertifitseeritud Ecocert Greenlife'i poolt vastavalt Cosmos Standardile, mis on saadaval aadressil http://cosmos.ecocert.com Valmistatud Jordaanias

Dead Sea Mud Cosmos Natural: SURNUMERA MUDA 100% looduslik päritolu. Cosmos Natural on sertifitseeritud Ecocert Greenlife'i poolt vastavalt Cosmos Standardile, mis on saadaval aadressil http://cosmos.ecocert.com Valmistatud Jordaanias

Product Details
3760061220386
Availability in stores
There are more than 25 products in the store
There are less than 25 products in the store
There are less than 10 products in the store
The product is sold out
Tallinn Mustamäe
Tallinn Marja
Tallinn Kopli
Tallinn Lasnamäe
Tabasalu
Pärnu
Rakvere
Haapsalu
Tartu Zeppelin
Tartu Annelinn
Jõgeva
Viljandi
Võru
Kuressaare Euromarket
Kuressaare
Orissaare
Kärdla
Rapla
Narva
Jõhvi
Kohtla-Järve
Sillamäe
Paide

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in