Palun oota, koostame just Sulle parimaid pakkumisi!
Click for more products.
No produts were found.
Spend €30.00 more and get Free Shipping!

IQITFREEDELIVERYCOUNT - module, you can put own text in configuration

Kookosõli, Najel, orgaaniline 100ml

Brand:
Reference:
3760061225503
Price: €8.95 (tax incl.)
(€89.50/l)
Out-of-Stock
Quantity
Notify me when available
Spend €30.00 more and get Free Shipping!

IQITFREEDELIVERYCOUNT - module, you can put own text in configuration

Love2
Description

NAJEL neitsi kookosõli, sertifitseeritud COSMOS ORGANIC, on saadud kookospähkli ainulaadsest külmpressimisest. Lisaks ainulaadsele gurmaanilõhnale on kookosõli väärtuslik naha ja juuste ilu jaoks. Toidab, pehmendab ja niisutab nahka ning juukseid. 100% puhas ja ei ole muundatud.

Neitsi kookosõli on tuntud oma looduslike, väga toitvate omaduste poolest ja tungib kiiresti sügavuti, jättes naha pehmeks. See rahustab nahaärritusi ja punetust tänu oma kaitsvatele ja pehmendavatele omadustele. See sobib kõikidele nahatüüpidele, isegi kuivale ja tundlikule nahale. 
Kandes õhukese kookosõli kihi puhastatud nahale, leevendab see ärritust ja toidab nahka sügavalt. See rahustab ka ärritunud jasügelevat nahka.

NAJEL neitsi kookosõli on ideaalne liitlane juuste toitmiseks ja silumiseks, et taastada läikivad ja tugevad juuksed! See on rikas rasvhapete poolest ja pehmendab juukseid loomulikult.

Õli sobib ideaalselt ka loomuliku meigi eemaldamiseks, kandes seda vatipadjale, see eemaldab kõik meigijäägid, taastades samal ajal ripsmete volüümi!

NAJEL kookosõli aitab vähendada ka kortse ja on väga efektiivne õrna silmaümbrusnaha hooldamisel.

Sobib kasutada ka raseerimiseks ärritamata nahka raseerimise ajal.

Orgaaniline kookosõli.

100% koostisainetest on pärit mahepõllumajandusest. Cosmos Organic on sertifitseeritud Ecocert Greenlife'i poolt vastavalt Cosmos Standardile, mis on saadaval aadressil http://cosmos.ecocert.com

Kasutamine: 
Kookosõli on looduslikult tahke umbes 20 ° C juures. Selle vedeldamiseks võtke väike kogus peopesa ja hõõruge käsi enne õli pealekandmist kokku.

Näole: Kui see on vedel, masseerige õli õrnalt näole. Teie nahk on toidetud ja rahustatud.

Meigi eemaldamiseks: kandke oma vatipadjale paar tilka NAJEL apelsiniõie vett ja NAJEL kookosõli ning hõõruge õrnalt nägu ja silmi, et eemaldada meigijäägid.

Juustele: Kui see on vedelaks muutunud, kandke NAJEL neitsi kookosõli maskina täies pikkuses ja otstele. Jätke see nii kauaks kui vajalik õli täielikuks imendumiseks (eelistatavalt üleöö) ja seejärel peske kaks korda NAJEL Aleppo seebišampooniga, mis sobib teie juuksetüübile.

Kehal: Masseerige nahka NAJEL neitsi kookosõliga. Õli tungib kiiresti nahka ja võimaldab pärast seda väga kiiresti riietuda.

NÕUANNE:
Lühikeste juuste puhul saab seda kasutada juuste kujundamiseks hommikul. Võtke väike näputäis kookosõli, hõõruge käed kokku ja kandke see juustele, et anda neile soovitud kuju.

Kookosõli ekstraheeritakse kookospuu vilja kookospähkli ainulaadse külmpressimisega, mis on pärit troopilistest riikidest, eriti Kagu-Aasiast, kus seda traditsiooniliselt kasvatatakse. Kookospähkel on palmipuu vili. See kasvab puu otsas kobaratena, mis võivad mõnikord ulatuda 20 m kõrgusele. Saagikoristus toimub aastaringselt, kui viljad on küpsed, 9–12 kuu pärast. Vilju saab säilitada väga kaua, mõnda kuni 100 nädalat! Seejärel kaetakse kookospähkel väga paksu rohelise koorega ja on palju suurem (3–6 kg). Viljad on täidetud läbipaistmatu vedelikuga, mis kuude jooksul kondenseerub, moodustades viljaliha. Seda peent pehmet viljaliha saab veel värskena lusikaga süüa ja janu kustutavat mahla kõrrega.

Kookosõli on kasutatud troopilistes riikides juba tuhandeid aastaid oma terapeutiliste, dieetiliste ja kosmeetiliste omaduste tõttu. Indias vastab kookospuu igale vajadusele. Malaisias nimetatakse seda "pokok seribu guna", "tuhande vooruste puuks". Lõpuks on see Filipiinidel tuntud kui "elupuu".

Laboratoorium NAJJAR kehtestab ka täpselt määratletud spetsifikatsioonid oma tarnijate uurimiseks ning tooraine päritolu, koristamise ja tootmismeetodite kohta. 

Koostisosad:

Orgaaniline kookosõli. 100% kogu koostisosadest on pärit mahepõllumajandusest.

Product Details
3760061225503
Availability in stores
There are more than 25 products in the store
There are less than 25 products in the store
There are less than 10 products in the store
The product is sold out
Tallinn Mustamäe
Tallinn Marja
Tallinn Kopli
Tallinn Lasnamäe
Tabasalu
Pärnu
Rakvere
Haapsalu
Tartu Zeppelin
Tartu Annelinn
Jõgeva
Viljandi
Võru
Kuressaare Euromarket
Kuressaare
Orissaare
Kärdla
Rapla
Narva
Jõhvi
Kohtla-Järve
Sillamäe
Paide

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in